În cartierul Prepeleac, strada Aleea Griviţei şi pe strada General I.E. Florescu din municipiul Târgovişte, se vor realiza locuri de joacă

Administraţia târgovişteană, condusă de edilul Cristian Stan a acordat o mare atenţie spaţiilor de joacă , drept  urmare şi în anul 2019  vor continua şi investiţiile privind locurile de joacă. Au fost realizate şi date în folosiţă zeci de locuri de joacă în majoritatea cartierelor târgovişte.

Consilierii locali din Târgovişte au aprobat, joi, în ședința ordinară, înființarea unor locuri de joacă și spații de recreere, în mai multe cartiere ale orașului.

Astfel, imediat  ce primăvara va sosi, vor  începe lucrările la trei noi locuri de  joacă.   Primul loc de joacă va fi realizat pe strada Aleea Griviţei, lângă blocul de locuinţe sociale nr.1.

Va fi realizat un loc de joacă, dotat cu elemente speciale, realizate din materiale durabile și sigure pentru copii şi în cartierul Prepeleac- strada Petru Cercel. Un alt spațiu de joacă amenajat corespunzător, va exista  şi pe strada General I.E. Florescu din municipiul Târgovişte, lângă blocul de locuinţe sociale nr.6.

leave a reply