Se semnează contractul de finanţare pentru reabilitarea, extinderea şi dotarea Școlii Matei Basarab. Este cea mai mare investiţie din infrastructura educațională târgovişteană


Vineri, 8 martie 2019, administraţia târgovişteană  semnează  contractul  de finanţare pentru cea mai mare investiţie din infrastructura educațională târgovişteană.   

Vorbim  despre proiectul  ce vizează    reabilitarea, extinderea şi dotarea Școlii  Matei Basarab  . Investiția  are o valoare 22 de milioane de lei  şi este pe POR 2014-2020, AXA 10.

Contractul  va fi semnat vineri, 8 martie, la sediul Primăriei Târgoviște, în prezența Ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb,președinte interimar PSD Dâmbovița și a directorului ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat. Au fost invitaţi şi consilierii locali.

Administrația târgovișteană  a reuşit să obţină 80% din suma totală alocată pe Axa 10 de finanțare pentru modernizarea infrastructurii educaționale, dintre toate cele 7 județe ale Regiunii  Sud – Muntenia.

De asemenea,  tot pe această  axă se  semna contractul de finanțare și pentru Școala Nr.8 Mihai Viteazul din Târgoviște, investiție de 18 milioane lei.

leave a reply