23 de pompieri din cadrul ISU Dâmbovița, cu un modul de tabără completă, bucătărie mobilă și generator, în drum spre RĂDĂUȚI

23 de pompieri militari din cadrul ISU Dâmbovița se vor deplasa în sprijinul colegilor și autorităților sucevene, cu un modul de tabără completă, bucătărie mobilă și generator, mai exact vor ajunge la Rădăuți.

Pentru acoperirea în cele mai bune condiții a misiunilor specifice și pentru a răspunde cu eficiență solicitărilor din dinamica unităților, în județele Suceava, Dâmbovița și Tulcea a fost crescută capacitatea operațională, astfel că turele de serviciu vor fi suplimentate cu personalul aflat în timpul liber.

16 microbuze de transport persoane din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din județele Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Mureș, Neamț și Sibiu au ajuns in Vama Siret din județul Suceava și o tabără mobilă aparținând ISU Constanța va fi trimisă în județul Tulcea, la vama Isaccea.

Nouă dintre microbuzele de transport vor rămâne în vamă pentru transportul cetățenilor ucraineni către destinațiile dorite, iar trei au fost direcționate către tabăra mobilă, devenită complet operațională, încă de aseară, pe stadionul Siret. Celelalte mijloace de transport vor asigura alte misiuni din dinamica operativa.

La acest moment, având în vedere fluxul înregistrat la vama Siret, din județul Suceava, este în curs de operaționalizare a doua tabără mobilă, care va deservi nevoile de cazare ale cetățenilor sosiți din zona de conflict, transmite MAI

leave a reply