Reînnoirea parcului de utilaje la LDP Dâmbovița

Reînnoirea parcului de utilaje la LDP Dâmbovița, o prioritate pentru o activitate cât mai reușită și de calitate, drumarii au acum în dotare utileje performante.

LDP Dâmbovița are în dotare un nou UNIMOG U 500,  utilaj pentru întreținerea drumurilor pe timp de iarnă, dotat  cu următoarele accesorii: Freză de zăpadă, cu melc elicoidal transversal, lățime 2,4 m, Lamă plug VARIO, TIP ,,V, Sărăriță cu bandă 2-4 mc”,  care este necesară pentru a asigura deszăpezirea pe drumurile județene de munte (DJ 713, DJ 714 și DJ 714 A), caracterizate prin căderi masive de zăpadă, zone înguste, pante cu declivitate mare.

Această dotare poate asigura ținerea în circulație a drumurilor județene din zona de munte, pe timp de iarnă iar pe timp de vară, utilajul poate fi folosit la întreținerea de acostamente, asternere material pietros, tăierea de vegetație.

Valoarea investiției se rodică la 324.225,00 lei

Cu ceva vreme în urmă a fost finalizată și achiziția buldoexcavatorului , necesară pentru S.C. Lucrări Drumuri si Poduri D-ța S.A. , având în vedere neceseitatea de utilaje pentru efectuarea lucrărilor conform programului cu Consiliul Județean Dâmbovița, cât și utilitatea lui pe perioada de iarnă, la deszăpezire.

Valoarea totală estimată a investiției a fost de 346.830,85 lei

leave a reply