ACCIDENT MORTAL, un bărbat a decedat după ce s-a răsturant cu un triciclu pe DJ724-Pucheni

ACCIDENT MORTAL, un bărbat a decedat după ce s-a răsturant cu un triciclu pe DJ724-Pucheni, din primele date, un bărbat de 75 de ani, în timp ce conducea un triciclu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.
În urma impactului a rezultat decesul unui pasager din vehicul, în vârstă de 60 de ani. De asemenea, un alt pasager, în vârstă de 79 de ani, a fost rănit ușor. Victima a fost transporatată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ACCIDENT MORTAL, un bărbat a decedat după ce s-a răsturant cu un triciclu pe DJ724-Pucheni

Polițiștii efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală.
La locul evenimentului pompierii au găsit o persoană inconstientă aflată în șanțul de cca, 2 m adâncime pe care au predat-o echipajului medical care a început imediat procedurile de resuscitare.Ulterior au mai fost identificate două persoane implicate în accident.

Din nefericire persoana inconștientă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia de către echipajul SAJ Dâmbovița. 

leave a reply