Alexandru Oprea: Bugetul de investiții al CJ Dâmboviţa a crescut în 2019, cu 320% față de anul anterior


Unul dintre subiectele abordate de vicepreşedintele  PSD Dâmboviţa , Alexandru Oprea la conferinţa de presă  susţinută la partid, a fost strict legat  de bugetul CJ Dâmboviţa pe anul 2019, având în vedere  că zilele trecute au apărut în spaţiul public  critici cu privire la  construcția bugetară  de la nivelul CJ.

Potrivit  declaraţiilor făcute de  Alexandru Oprea , bugetul de investiții al  CJ Dâmboviţa  a crescut în 2019, cu 320% față de anul anterior. Cea mai mare parte din banii de investiții sunt la capitolul transporturi.  Mai mult, Alexandru Oprea   a subliniat faptul că toate investițiile din listă au fost bugetate.  

 Vicepreşedintele  PSD Dâmboviţa , Alexandru Oprea   a abordat şi alte subiecte legate  de activitatea   unor direcţii din cadrul  CJ Dâmboviţa .  A făcut strict referire  la activitatea Direcției de Achiziții Publice din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița,  care nu prea dă dovadă de eficienţă.  Ba mai mult, Alexandru Oprea  a spus  că mai tot timpul,  angajaţii acestei  direcţii stau plecaţi pe la cursuri de perfecţionare.

leave a reply