Avansează lucrările de reabiitare,modernizare şi extindere la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”

S-a făcut  o vizită pe şantierul care vizează  reabilitarea,modernizarea şi extinderea  Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”.

Este una dintre cele nouă  investiţii de reabilitare a unei unităţi de învăţământ, în plin proces de derulare acum  în municipiul Târgovişte. Investiţia  are o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) şi este finanţaă din fonduri europene.

Deja noul corp principal de clădire, care cuprinde 14 săli de clasă şi sala de festivităţi, este ridicat, fiind turnată inclusiv ultima placă.
Edilul  Cristian Stan a spus  că  investiţia echivalează cu transformarea din temelii a unităţii de învăţămînt care va fi reabilitată în intregime. Se vor construi nu mai putin de şase corpuri noi de clădire, realizându-se creşterea numărului de săli de curs de la 22 la 36,se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare şi vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.

  Lucrările sunt finanţate prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunătăţirea Infrastructurii Educaţionale”, iar durata maximă de execuţie este de 12 luni. 

leave a reply