CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE INTERSTILURI

Spread the love

Duminica, 18 Noiembrie 2018, la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzau, s-a desfasurat competitia CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE INTERSTILURI” pentru Copii 2 (8-9 ani), Copii 3 (10-11 ani), Minicadeti (12-13 ani), Cadeti (14-15 ani) si U21 (18-20 ani), pentru prbele KATA si KUMITE.

La acest campionat au participat primii 6 sportivi clasificati, pe categorie, in campionatele nationale din cadrul comisiilor nationale de stil adunand 600 de sportivi. In Federatia Romana de Karate exista 6 comisii nationale de stil.

Asociatia “Munteanu SPORT CLUB” a participat cu 8 de sportivi: Irina-Maria VISAN, Ana-Maria HURA-TUDOR, Andreea-Iuliana GEANA, Mihai-Alexandru LISCAN, Estefan-Paul SAVA, Alexandru-Mihai-Claudiu VEDE, Mihai-Alexandru STAN si Paul-Vladut MOCANU.

Asociatia “Munteanu SPORT CLUB” a obtinut doar 2 medalii: o medaie de AUR prin Estefan-Paul SAVA, la proba KATA individual, Copii 3, si o medalie de ARGINT prin Andreea-Iuliana GEANA, la proba KUMITE individual, Minicadeti, -45 Kg.

Sportivii sunt antrenati de catre Vasile MUNTEANU in Londra.

Mentionam ca toti sportivii clubului participanti au avut un nivel bun. Nivelul competitiei a fost foarte ridicat deoarece multi din sportivii fiind participanti la multe competitii internationale. Un astfel de campionat nu s-a mai organizat in tara niciodata.

Presedinte  

Prof. Daniel MUNTEANU

leave a reply

error: