Casă cuprinsă de flăcări

Casă cuprinsă de flăcări în comuna Valea Lungă, intervenția pompierilor a fost dificilă din cauza temperaturilor scăzute.

Incendiu a izbucnit la o casă și o anexă în comuna Valea Lungă, sat Izvoru.La locul incendiului au fost mobilizate forțe cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD de la Detașamentele Moreni și Pucioasa. La sosirea pompierilor la locul incendiului au constatat că acesta se manifestă generalizat la nivelul anexei și acoperișului casei pe o suprafață de cca. 250 mp.

Paramedicii SMURD au identificat o persoană care prezenta arsuri de gradul 2 pe membrele superioare, spate și un membru inferior. Victima a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Târgoviște.

La puțin timp după ce au sosit, pompierii au fost înștiințați de existența în interior a unor butelii și au reușit evacuarea în siguranță a celor două butelii din zona incendiată. Incendiul a fost localizat și s-a acționat pentru lichidarea acestuia. Intervenția s-a desfășurat cu dificultate din cauza temperaturilor scăzute.Pe timpul operațiunilor de stingere a fost identificată o persoană care prezenta atac de panică și i s-a acordat îngrijiri medicate de cel de-al doilea echipaj SMURD.

leave a reply