CJ Dâmboviţa vorbeşte despre investiţiile din judeţ

Președintele, Alexandru Oprea   a susţinut  o conferinţă  de presă  în cadrul căreia a abordat  o serie de subiecte legate   obiectivul de investiții ”Lucrări de întreținere periodică a drumurilor județene, prin covoare bituminoase”, privind drumurile județene asfaltate, cu o stare de degradare avansată și o stare de viabilitate necorespunzătoare, pe o lungime totală estimată de 117,441 km, depus la Comisia Națională de Prognoză, în vederea finanțării prin Fondul de Dezvoltare și Investiții. 

A vorbit  şi despre programul ”Dezvoltarea Stațiunilor Balneare, derulat de Comisia Națională de Strategie și Prognoză, privind deschiderea sesiunii de depunere de proiecte de către unitățile adminsitrativ-teritoriale .

Nu a  omis să aducă în discuţie  şi  proiectele  de investiții depuse la Ministerul Turismului, în speţă ,Centrul Salvamont, ce presupune extinderea și reabilitarea actualului sediu.

A ţinut să vorbească  şi despre  stadiul obiectivelor de investiții, Modernizare DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia și DN 7 Bâldana – Titu;stadiul investiției noului sediu al Reprezentanței Auto Române Dâmbovița

leave a reply