CLM Târgovişte a dat undă verde pentru amenajare Centru Social Integrat pentru Persoane Vârstnice şi Cantină de Ajutor Social

Pe ordinea de zi   a şedintei ordinare a CLM Târgovişte, au fost proiecte de hotărâre ce au vizat  foarte multe investiţii majore pentru municipiul Târgovişte.

Vorbim  de asfaltarea mai multor străzi din diferite zone ale municipiului Târgovişte, extindere reţea de canalaziare,  unităţi şcolare modernizate şi multe alte obiective. A u fost aprobati  şi indicatorii tehnico- economici pentru investiţia “Amenajare Centru Social Integrat pentru Persoane Vârstnice şi Cantina de Ajutor Social”.

Proiectul vizează reabilitarea unei clădiri situate pe strada Petru Cercel, nr. 27, în zona intersecţiei cu bulevardul I.C. Brătianu, clădire a cărei construcţie a fost abandonată în anul 2004.

Centrul va asigura servicii specifice pentru aproximativ 30 de persoane vârstnice singure, oferind în plus si mese calde sau pachete săptămanale de alimente, prin Cantina de Ajutor Social.

Valoarea investiţiei este de 3.311.328 lei, inclusiv TVA, iar finanţarea este asigurată  din fonduri europene, prin Grupul de Acţiune Locală “Târgoviştea Egalităţii de Şanse”.

leave a reply