Comuna Răzvad a sărbătorit româneşte

Pe o vreme superbă, numai bună de sărbătorit, răzvădenii  au petrecut  până  în noapte  târziu, împreună cu invitaţii lor.

Autorităţile răzvădene au reuşit să le ofere locuitorilor un eveniment deosebit, cu manifestări ce au satisfăcut toate gusturile.

Ziua de sărbătoare a debutat cu  tradiţionalul eveniment sportiv  “Cupa Răzvădeanului”. Echipele care  s-au clasat pe podium  au fost premiate de către edilul Emanuel  Spătaru.

Punctul central al manifestărilor a devenit scena din curtea primăriei. Aici au început manifestările artistice. Atmosfera de sărbătoare  a fost deschisă  de  către interpretele de muzică  populară, Oana Preda şi  Creola  Stanciu.

A fost cea de-a treia aniversare a localității, al treilea an de când locuitorii împreună cu primarul  Emanuel  Spătaru, viceprimarul  Ionela Şerban şi Consiliul Local Răzvad au cinstit frumoasa lor comună. Este o zi pe care primarul le-a dedicat-o tuturor locuitorilor comunei și s-a bucurat nespus de mult să fie alături de ei în aceste clipe minunate.

Nu au lipsit invitaţii,  preşedintele CJ, Alexandru Oprea, parlamentarii PSD Dâmboviţa, preşedintele PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb-candidat pe lista PSD  la alegerile europarlamentare, alţi reprezentanţi din conducerea PSD Dâmboviţa, consilieri judeţeni şi  şefi  de deconcentrate . Au fost transmise şi mesaje  din partea oficialilor.

Constantin Enceanu,  a continuat atmosfera de sărbătoare,  invitându-i pe localnici şi pe oficiali la  o horă.

Momentul de apogeu al serii, degustat în special de cei mai tineri localnici, a fost concertul susţinut  de  Corina ş Connect-r. Şi pentru ca Ziua Răzvadului să se încheie aşa cum se cuvine, la miezul nopţii localnicii s-au delectat admirând un superb foc de artificii.

leave a reply

error: