Comuna Răzvad, şantier în lucru

Spread the love

De la preluarea mandatului, 27 iunie 2016, primarul Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Şerban, Consiliul Local Răzvad şi aparatul Primăriei au muncit în fiecare zi cu încredere şi determinare pentru a rezolva cât mai multe din problemele comunităţii iar rezultatele se văd.

PNDL2 şi AFIR reprezintă principalele surse de finanţare  pentru investiţiile din comuna Răzvad care sunt în curs de implementare.  Patru proiecte cu finanţare pe PNDL 2.

Primul proiect vizează reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii Valea Voievozilor din comuna Răzvad, având o valoare de 1.887.795.81. Potrivit edilului Emanuel Spătaru, unitatea şcolară prin acest proiect îşi va schimba radical condiţiile, aliniindu-se standardelor europene iar lucrările vor demara  la începutul lunii iunie.

O investiţie majoră cu finanţare prin PNDL 2 se realizează  şi în satul Gorgota din comuna Răzvad. Este vorba despre realizarea sistemului de alimentare cu apă în satul Gorgota, un proiect în valoare de 5.523.527.8 lei. Este vorba despre 8 km de reţea de apă. În cadrul proiectului se vor realiza şi racordurile.

Un proiect mult aşteptat de locuitorii comunei Răzvad este cel privind extinderea sistemului de canalizare în satele Valea Voievozilor şi Răzvad. Primăria Răzvad a primit finanţare în valoare de 13.912.985.67 de lei pentru acest proiect prin PNDL 2. Şi aici sunt prevăzute racordurile şi vorbim de 16,8 km de reţea de canalizare.

 Şi nu în ultimul rând, proiectul ce vizează modernizarea iluminatului public în satul Răzvad, în valoare de 540.000 de lei.

leave a reply

error: