Corneliu Ștefan: NU COPIII sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării

Deputații au dezbătut miercuri Ordonanța de Urgență a Guvernului prin care se amână intrarea în vigoare a dublării alocațiilor până la data de 1 august 2020. Parlamentul a adoptat legea de respingere a Ordonanței de Urgență care amâna dublarea alocațiilor până la data de 1 august 2020. Au fost 209 voturi pentru respingerea OUG, 3 voturi împotrivă și 98 de abțineri. Legea merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis.  Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan  ne anunță  că toți  deputații PSD au votat pentru dublarea imediată a alocațiilor copiilor.

Deputații au dezbătut miercuri Ordonanța de Urgență a Guvernului prin care se amână intrarea în vigoare a dublării alocațiilor până la data de 1 august 2020. Parlamentul a adoptat legea de respingere a Ordonanței de Urgență care amâna dublarea alocațiilor până la data de 1 august 2020. Au fost 209 voturi pentru respingerea OUG, 3 voturi împotrivă și 98 de abțineri. Legea merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis.  Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan  ne anunță  că toți  deputații PSD au votat pentru dublarea imediată a alocațiilor copiilor.

“ Parlamentarii PSD Dâmboviţa au respins, astăzi, prin vot, ordonaţa liberalilor care amâna până la 1 august dublarea alocaţiilor copiilor.Alături de ceilalţi parlamentari social-democraţi, le-am adus aminte lui Orban şi liberalilor din parlamentul României că NU COPIII sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării.Bani există pentru dublarea alocaţiilor, iar aceştia vor fi cheltuiți pentru bunăstarea copiilor. Sumele pe care cei mici le vor primi pot ajuta astfel la repornirea economiei țării, grav afectată de criza COVID-19 și de lipsa măsurilor de sprijin coerent și consistent din partea guvernului PNL.Banii care ar fi trebuit să ajungă în buzunarul clientei PNL vor ajunge în buzunarele copiilor din România!” a transmis PSD Dâmbovița

Dacă președintele promulgă legea, Guvernul ar trebui să crească alocația pentru copii până la suma de 300 de lei. Președintele are la dispoziție 20 de zile pentru promulgarea legii, însă o poate retrimite în Parlament.

leave a reply

error: