De luni, 26 aprilie, noua Creșă 13- “Pinochio”, redeschisă

De luni, 26 aprilie, noua Creșă 13- “Pinochio”, își redeschide porțile, o altă investiție la standarde europene, finalizată de administrația târgoviștenă.  S-a făcut recepția lucrărilor la proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13 Târgoviște”. Valoarea contractului de execuție de lucrări a fost de 5.993.552,24 lei (inclusiv TVA), iar finanțarea lucrărilor a fost asigurată din fonduri nerambursabile, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Creșa 13- “Pinochio” , a fost  modernizată, extinsă  și dotată la standarde europene. Prin investiția menționată, s-a realizat atât extinderea imobilului existent cu un corp nou, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.

Creșa are acum o capacitate de 110 locuri  față de 40 de locuri, disponibile înainte de reabilitare. Totodată, sunt asigurate toate dotările specifice unei unități de învățământ antepreșcolar. Primarul Cristian Stan alături de viceprimarul Cătălin Rădulescu,city managerul Gabriel Boriga și directorul DAS, Marcela Iordache, a făcut  o vizită de lucru la noua creșă.

leave a reply

error: