Deputatul Corneliu Ștefan: Să respectăm normele de distanțare socială și să alegem să protejăm viața și sănătatea noastră și a celor din jur!

Beneficiem  de relaxare însă virusul nu se relaxează și face victime  și trebuie să ne bucurăm prudent. Oamenii totuși nu înteleg și nu respectă măsurile de protecței, și asta e grav. Trebuie să întelegem  că trebuie să respectă măsurile de protecție, dacă nu aplică distanțarea socială, nu purtăm mască, o să avem probleme serioase în perioada următoare. 

 În următoarele două săptămâni o să vedem ce înseamnă primele măsuri de relaxare. Dacă nu vom respecta regulile și vom merge prea departe, vom vedea un impact serios asupra numărului de cazuri.

Deputatul Corneliu Ștefan  a transmis un mesaj  tuturor dâmbovițenilor și totodată a atras atenția cu privire la faptul că  unii cetățenii nu respectă obligativitatea purtării măștii de protecție și nici a distanțării sociale, iar acest lucru este destul de grav.

“ Autoritățile au intrat cu stângul în dispozitivul de alertă. În ciuda responsabilității de care dau dovadă cei mai mulți dintre români, vedem cum o mână de oameni nu acordă niciun fel de importanță normelor de distanțare socială și recomandărilor sanitare.Se pun în pericol pe ei, își pun în pericol familiile, prietenii și vecinii. Ca să înțelegem ce ne așteaptă, e cazul să ne uităm cu atenție la situația de la Arctic, unde, din cauza unui singur om, până la aceasta oră sunt 66 de persoane confirmate cu coronavirus.La Arctic Găești lucrează cetățeni din tot județul. Suntem la un pas de o dramă locală și am devenit exemplu național negativ. E timpul să fim responsabili. E vremea să fim conștiincioși. Vă chem să ne apărăm copiii, părinții și bunicii!Să respectăm normele de distanțare socială și să alegem să protejăm viața și sănătatea noastră și a celor din jur! În calitate de parlamentar, cer autorităților să abandoneze tăcerea și să facă publice măsurile luate pentru evitarea răspândirii comunitare a COVID-19. Au tăcut prea mult. E vremea ca oamenii să știe că nu sunt singuri. Din păcate, în momentul de față, avem persoane infectate cu COVID-19 în următoarele localități:

GĂEȘTI , ULIEȘTI ,RĂSCĂEȚI ,PETREȘTI – ,DRAGODANA ,MOGOȘANI , MORTENI , HULUBEȘTI, GURAFOII, CRÂNGURILE, MĂTĂSARU, LUDEȘTI, TÂRGOVIȘTE ,GURAȘUȚII, COBIA, MORENI, VIȘINA , ȘELARU  și RĂTEȘTI (Argeș)!

Dacă nu acționăm acum, ne punem în pericol pe noi și pe cei apropiați nouă!” a transmis deputatul Corneliu Ștefan

leave a reply