DEZASTRU în urma unui INCENDIU PUTERNIC, flăcările au distrus o magazie, un garaj și un autoturism

DEZASTRU în urma unui INCENDIU PUTERNIC, flăcările au distrus o magazie, un garaj și un autoturism,pompierii de la ISU Dâmbovița au stins focul care putea cuprinde și locuința dintr-o gospodărie din comuna Filipești de Pădure, sat Dițești.

La locul incendiului au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Moreni cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Suplimentar a fost alocată și o autospecială de stingere de la ISU Prahova. La locul evenimentului pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la două anexe pe o suprafață de cca. 70 mp.

S-a acționat pentru localizarea incendiului și protejarea casei care se afla la o distanță foarte mică de anexele cuprinse de flăcări.Flăcările au distrus 2 anexe pe o suprafață de cca. 80 mp și a afectat o locuința învecinată pe o suprafață de cca. 20 mp. O altă construcție invecinață a fost protejată. Într-una din anexe cu destinația de garaj se afla un autoturism care a ars în totalitate. Incendiul a fost lichidat și se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative

leave a reply