Femeile PSD de pe Valea Dâmboviţei au vizitat Parlamentul României,alături de deputaţii Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan

Spread the love

35 de femei social -democrate din  organizaţiile locale    de pe Valea Dâmboviţei  au vizitat, Parlamentul României , la invitaţia  deputatului PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.

Cu această ocazie, la sala de şedinţe a Grupului Parlamentar al PSD- Camera Deputaţilor ,femeile social -democrate au avut o întalnire cu deputaţii PSD  Dâmboviţa, Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan  unde  s-au purtat discuţii  depre procesul legislativ, despre activitatea pe care parlamentarii o desfăşoară   în comisiile parlamentare, despre agenda parlamentară și despre contextul politic actual.

M-am bucurat să fiu gazdă, la Camera Deputaților, colegelor mele din Organizatiile de femei din zona Valea Damboviței.
Le-am vorbit despre procesul legislativ, despre activitatea pe care o desfășurăm în comisiile parlamentare, despre agenda parlamentară și despre contextul politic actual.
Le MULȚUMESC tuturor pentru interesul arătat și pentru activitatea pe care o desfășoară în organizațiile noastre din comunitățile locale.

Îi mulțumesc colegului meu, domnul deputat Corneliu Ștefan, care a fost alături de noi la grupul parlamentar PSD.”, a declarat deputatul Claudia Gilia

Această vizită iniţiată de parlamentarul  Claudia Gilia   este parte a eforturilor de apropiere a instituției legislative de cetățean.

leave a reply

error: