Iluminat festiv , concerte şi retragerea cu torţe au încheiat manifestările de 1 Decembrie la Târgovişte

Municipiul Târgovişte a întrat deja, în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Pe 1 decembrie, după mainfestările prilejuite de Ziua Națională, autoritățile au aprins iluminatul festiv şi au deschis oficial Orăşelul lui Moş Crăciun . Tot oraşul este luminat de mii de beculețe, într-o atmosferă feerică.

Sâmbătă seară, Târgoviştea a avut parte de spectacole de teatru şi muzică populară, aprinderea bradului din Orăşelul lui Moş Crăciun de pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa şi o retragere cu torţe. Alături de foarte mulţi copii, primarul Cristian Stan, a aprins iluminatul festiv și bradul . La acest moment, mult aşteptat de târgovişteni au mai fost prezenţi ministrul Fondurilor Europene -Rovana Plumb, deputaţii Claudia Gilia şi Corneliu Ştrefan, secretari de stat, conducerea CJ Dâmboviţa, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, consilierul judeţean Alexandru Oprea, reprezentanți ai Centrului Judetean de Cultură, dar și ai Teatrului „Tony Bulandra”. La Târgovişte Orășelul lui Moș Crăciun a prins viaţă , Moșul va sosi pe 14 decembrie, pentru a împărți daruri copiilor .

Pentru luna decembrie, Primăria Târgovişte şi Teatrul „Tony Bulandra” au pregătit mai multe suprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

leave a reply

error: