În luna martie, elevii revin în noua Școală Gimnazială „Matei Basarab” din Târgoviște

În luna martie, elevii revin în noua Școală Gimnazială „Matei Basarab” din Târgoviște, lucrările sunt pe ultima sută de metri, va urma perioada de recepție a lucrărilor după care unitatea școlara își va primi elevii acasă. Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Stan care a făcut o vizită de lucru la acest obiectiv.

” Proiectul de modernizare, reabilitare, extindere și dotare aflat în derulare la Școala Gimnazială „Matei Basarab” din municipiul Târgoviște se apropie de final, iar una dintre cele mai moderne unități de învățământ din România își va redeschide curând porțile! Fată de numeroasele întrebări primite pe această temă, precizez că reluarea cursurilor va putea fi realizată cel târziu în prima parte a lunii martie!”, a transmis primarul Cristian Stan

Această școală a făcut obiectul unuia dintre cele mai ample proiecte de reabilitare și modernizare școlară, ce se desfășoară la nivelul municipiului Târgoviște.Unitatea este reabilitată integral cu ajutorul fondurilor europene (aproximativ 22 de milioane de lei finanțare nerambursabilă), iar în cadrul proiectului sunt prevăzute o sală de sport nouă, laboratoare noi și o sală multifuncţională.De asemenea un teren de sport exterior,dar echipament audio-video, echipament IT şi software sau de mobilier nou, pentru dotarea întregii unitați.

Totodată, şcoala va dispune şi de un sistem de panouri solare şi fotovoltaice de natură ce se intenționează a asigura independenţă energetică unităţii de învăţământ. 

leave a reply

error: