Inaugurare de CENTRU CULTURAL și CUPLURI de AUR premiate la Niculești

Inaugurare de CENTRU CULTURAL și CUPLURI de AUR premiate la Niculești, două momente deosebite pentru comunitatea din Niculești, condusă de edilul Dorinel Soare.

Președintele CJ, Corneliu Ștefan a fost prezent la Niculești : “ Oamenii sărbătoriți sunt un adevărat exemplu pentru toți! La Niculești, împreună cu primarul comunei, Soare Dorinel, alături de colegi parlamentari și din Consiliul Judeţean Dâmbovița, am celebrat și premiat cuplurile care, anul acesta, au împlinit 50 de ani de căsnicie. Au parcurs împreună jumătate de secol, au trecut peste perioade bune și mai puțin bune, însă au rămas la fel de uniți și apropiați ca în prima zi a celor 50 de ani care au trecut.

Inaugurare de CENTRU CULTURAL și CUPLURI de AUR premiate la Niculești

La Mulți Ani sănătoși și fericiți!

De asemenea, cu această ocazie am participat și la inaugurarea Centrului Cultural al comunei Niculești. Îi felicit pe toți cei care s-au implicat în finalizarea acestui obiectiv important pentru comunitatea locală și, cu această ocazie, îi asigur de tot sprijinul meu pentru proiectele viitoare.” , a transmis președintele CJ, Corneliu Ștefan

leave a reply