Incendiu devastator în Parcul industrial Mija

Miercuri dimineaţă, pompierii dâmboviţeni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de vopsea din  cadrul  Parcului industrial  Mija din localitatea I.L. Caragiale, judeţul Dâmboviţa.

La această oră, incendiul  a fost lichidat însă 4 echipaje ISU  Dâmboviţa  au rămas pentru supravegherea şi asigurarea zoneiFlăcările s-au propagat şi la o hală cu polistiren.

Incendiul a pornit  de la o  hală  în care erau depozitate  diferite substanţe (printre care şi solvenţi pentru vopsea), pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi. Arderea  s-a propagat şi la o hală învecinată în care se află depozitat polistiren, pe o suprafaţă de aproxima 400 de metri pătraţi.

Având în vedere amploarea evenimentului, pentru lichidarea incendiului au acţionat 14 autospeciale de stingere, 12 de la ISU Dâmboviţa şi două de la ISU Prahova.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia comunităţilor aflate în proximitatea zonei de manifestare, ISU Dâmboviţa a transmis  un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-Alert”.

leave a reply