IPJ Dâmboviţa:Moment de reculegere pentru polițistul timişean, împușcat mortal în misiune

Un moment de reculegere a fost ţinut luni şi de poliţistii de la  IPJ Dâmboviţa alături de inspectorul şef, cms. şef de poliţie, Sorin Păun. Aceştia  i-au adus un omagiu lui Cristian Amariei, colegul lor câzut la datorie, împuşcat de suspectul pe care îl urmărea, lângă Timişoara.

Timp de 1 minut, poliţiştii din teren  au oprit autospecialele, au coborât  din maşini, au  lăsat  în funcţiune semnalele acustice si luminoase.  Şi ceilalţi poliţişti  dâmboviţeni  şi-au înterupt  activitatea oriunde s-au  afla la miezul zilei, tot timp de 1 minut.

Poliţistul a fost împuşcat mortal  duminică după-amiază în comuna Izvin, judeţul Timiş, în timp ce îl urmărea pe bărbatul condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Un alt politist a fost rănit.  Cei doi făceau parte din echipa care înconjurase casa în care se ascundea suspectul, care a reuşit să fugă.

Sute de poliţişti şi jandarmi, asistaţi de un elicopter, câini şi drone îl caută pe un bărbat care, ieri, a împuşcat un poliţist aflat în misiune. Bărbatul din Lugoj este căutat internaţional de acum un an.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

leave a reply