La Creşa nr.13 Târgovişte,lucrările de modernizare şi extindere au ajuns la un stadiu de 70%

Se lucrează în ritm alert  la Creşa nr.13 Târgovişte. Lucrările de reabilitare  şi extindere  au avansat față de graficul stabilit inițial și au ajuns la un stadiu de 70%.

În conformitate cu prevederile din contract, proiectul ar trebui definitivat până în februarie 2021, dar ținând cont că lucrările sunt avansate, creşa va  fi redeschi să mult mai repede.

Primarul Cristian Stan alături  de viceprimarii  Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu şi city managerul Gabriel Boriga, a făcut o vizită de lucru pe şantier. 

Prin acest proiect,  se realizează extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.

Valoarea contractului de execuție de lucrări este de 5.750.992,73 lei (inclusiv TVA). Finanțarea lucrărilor este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

 Edilul Cristian Stan  a spus că la acest moment, pe toate şantierele ce vizează  unităţile şcolare  târgovişte se lucrează  în ritm susţinut şi asta pentru că şi vremea a fost  favorabilă.

 Se lucrează şi la celelalte investiţii din municipiul Târgovişte,inclusive pe ce cinci loturi  ale Centurii municipiului Târgovişte.

leave a reply

error: