Lucrări de modernizare şi la locul de joacă din microraionul V, situat între bulevardul Constantin Brâncoveanu şi strada Ion Ghica

Au început lucrările de modernizare şi la locul de joacă din microraionul V, situat între bulevardul Constantin Brâncoveanu şi strada Ion Ghica:

“ Astăzi,  au debutat lucrările la un alt obiectiv de investiţii din municipiul Târgovişte.

După intervenţiile substanţiale de reabilitare a parcărilor din zona şi locul de joacă din microraionul nr. V, situat situat între bulevardul Constantin Brâncoveanu şi strada Ion Ghica, face obiectul unui amplu proces de modernizare.

Investiţia presupune refacerea aleilor, îngradirea amplasamentului, iar spaţiul de aproximativ 400 mp va fi dotat cu echipamente de joacă şi fitness, suprafaţă antitraumă, bănci, coşuri de gunoi şi va beneficia de pază.

Deşi mai sunt multe lucruri de pus la punct, cu perseverenţă, utilizând cu eficienţă resursele pe care le avem la dispoziţie şi ţinând cont de necesităţile din fiecare zonă a oraşului, dezvoltăm împreună municipiul Târgovişte şi dâm fostei Cetăţi de Scaun o şansă la dezvoltare.”, a punctat edilul  Cristian Stan

leave a reply