Lucrările la Centura Târgoviștei, finalizate în două luni

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan alături de viceprimarul Cătălin Rădulescu și președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan,  a făcut o vizită pe șantierul de reabilitare și modernizare privind Centura Târgoviștei. 

A fost vizat noul pod de la Teiș, un pod construit de la zero, cu o lungime de 240 metri liniari. La noul pod de la Teiș, mai este de turnat un strat de asfalt și se va trece la realizarea rosturilor.  

Se lucrează și la parapet, în momentul de față.  S-a lărgit la patru benzi și Bulevardul Eroilor, zona  dintre podul de la Teiș și pasajul de la Aninoasa. Stadiul de execuție la podul de la Teiș este de 90%.

Lucrările la Centura Târgoviștei, finalizate în două luni

Proiectul de reabilitare și modernizare a întregii Centuri vizează: lucrările privind patru stații de pompare, 15 km de canalizare, podul nou de la Teiș, pasarela nouă de accces pe strada Mihai Bravu, reabilitarea pasajului de la Aninoasa,reabilitarea pasajului Petru Cercel, reabilitare podul de la Valea Voievozilor.

Lucrările la Centura Târgoviștei, finalizate în două luni

Este un proiect complex prin care  se reușește asigurarea unor  condiții de trafic , deosebite, pe Centra Târgoviștei, un drum care părea  cu ceva vreme în urmă, un blestem.

Primarul Cristian Stan a ținut să-i mulțumească președintelui CJ, Corneliu Ștefan care a acordat sprijin administrației târgoviștenem privind Centura Târgoviște. 

Președintele CJ, Corneliu Ștefan a înțeles importanța realizării acestui proiect -Centura Târgoviștei și nu a stat pe gânduri, iar în baza unei asocieri a alocat sprijin financiar atât anul trecut cât și anul acesta va aloca o nouă sumă. Președintele CJ, Corneliu Ștefan a dat asigurări că va sprijini finalizarea acestui proiect vital.

13 milioane lei este contribuția CJ Dâmbovița la acest proiect privind Centura Târgoviștei

leave a reply