Lucrările sunt în grafic la Creșa nr. 2 din Târgoviște, investiția va gata în luna noiembrie

Lucrările sunt în grafic la Creșa nr. 2 din Târgoviște, investiția va gata în luna noiembrie a acestui an, prin această investiție, se realizează extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cu o suprafață de 1000mp , un corp dublu  în comparație cu cel actual, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale. Aici se derulează un proiect de 3.886.445,17 lei (inclusiv TVA), cu finanțare asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Creșa nr.2 Târgoviște este ultimul proiect din cadrul celor care au vizat modernizarea rețelei de creșe de la nivelul municipiului Târgoviște.
Putem afirma, fără teama de a greși, că municipiul Târgoviște deține în acest moment, după derularea în mare măsură a programului amplu de reabilitare, modernizare, dotare și extindere, una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România, în ultimii 2 ani au fost finalizate lucrările de extindere, reabilitare, modernizare și echipare a nu mai puțin de patru creșe în municipiul Târgoviște, respectiv creșele nr. 8, 13, 14 și 16.

Primarul Cristian Stan alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga, a făcut o vizită pe șantierul de la Creșa nr.2 Târgoviște.Primarul Cristian Stan a vorbit și despre alte investiții majore de la nivelul municipiului Târgoviște.

Vestea bună pentru părinți este că lucrările la Creșa nr. 2 din Târgoviște vor fi finalizate în această toamnă, în luna noiembrie 2022.

O creșă nouă și în cartierul Sagricom

Primarul Cristian Stan a vorbit și despre alte investiții majore de la nivelul municipiului Târgoviște. Edilul a anunțat că prin CNI se va realiza și o creșă în cartierul Sagricom, unde se apropie de finalizare și noua grădiniță.

21 de autobuze electrice și semaforizare inteligentă , proiecte prin PNRR depuse de  municipiul Târgoviște

Luni, Primăria Târgoviște a mai depus o cerere de finanțare prin PNRR pentru un proiect privind semaforizare inteligentă în municipiul Târgoviște.

Lucrările sunt în grafic la Creșa nr. 2 din Târgoviște, investiția va gata în luna noiembrie

Prin această investiţie, municipalitatea îşi propune să realizeze un Centru integrat modern de management al traficului.

Primăria Târgoviște a anunțat  și depunerea cererii de finanțare pentru achiziția a 21 de autobuze electrice. Proiectul are o valoare de 14  milioane de euro, pentru bugetare prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Proiectul a fost inițiat și depus  în cadrul parteneriatului Primăria Târgoviște – Primăria Șotânga .

Pe lângă achiziția celor 21 de autobuze, contractul prevede și achiziția a 21 de stații de reîncărcare lentă, și achiziția a 7 stații de reîncărcare rapidă, ce se vor monta pe traseu.

 Proiectul „Modernizarea transportului public la nivelul zonei urbane funcționale Târgoviște prin achiziția de autobuze ecologice – etapa I” , vizează extinderea transportului public cu autobuze noi, moderne, la întreaga zonă funcțională a municipiului Târgoviște (25 de unități administrativ teritoriale).

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply