Majoratul AFIR, sărbătorit şi la Târgovişte

Majoratul AFIR, sărbătorit şi la Târgovişte

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale  a împlinit majoratul , și  a marcat cum se cuvine acest moment prin organizarea Simpozionului „Dezvoltarea durabilă a mediului rural”. Evenimentul a avut loc la Târgovişte cu prilejul aniversării a 18 ani de la înființarea primei Agenții de plăți care a gestionat fondurile europene pentru agricultură și dezvoltare rurală și a structurii sale aferente Regiunii de Dezvoltare  3 Sud- Muntenia .

Cezar  Claudiu Popescu, director general adjunct  al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud Târgovişte, a fost gazda evenimentului.

Directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Chesnoiu a  fost prezent la Târgovişte. Nu au lipsit  de la eveniment  autorităţile judeţene, regionale,  parlamentari, parteneri instituționali de la nivel central și regional ai AFIR, reprezentanți ai Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud- Muntenia. Au fost acordate distincții beneficiarilor Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 care au realizat investiții în mediul rural din Regiunea 3 Sud- Muntenia, precum și instituțiilor care au acordat sprijin în derularea Programului.

leave a reply