Moș Crăciun și-a umplut tolba cu daruri și a pornit la drum alături de primarul Radu Vasile și viceprimarul Scîrtoaje Bogdan

Moș Crăciun și-a umplut tolba cu daruri și a pornit la drum alături de primarul Radu Vasile și viceprimarul Scîrtoaje Bogdan, la preșcolarii și școlarii din Vulcana Pandele.

Luna decembrie are o încărcătură emoţională şi religioasă aparte.

Trăim vremuri complicate și chiar dacă apropierea fizică este mai puțin prezentă în viețile noastre, gîndurile bune trebuie să ne unească. Bucuria a fost nespusă pentru copiii care au primit darurile.

Chiar dacă sunt mai mari, elevii de gimnaziu au fost foarte entuziasmați de darurile pe care le-au primit. Să nu mai vorbim de prichindeii de la grădinițe.

“ Și anul acesta Moș Crăciun a sosit încărcat de daruri pentru toți copiii de la Școala și Gradinițele din comună. În schimbul darurilor primite, copiii au pregătit pentru Moș Crăciun, cântece și poezii.

Sperăm că am reușit să aducem bucurie tuturor celor care au primit daruri.

Sărbători binecuvântate tuturor!”, a transmis primarul Radu Vasile.

Magia Crăciunului a pus stăpânire  pe  comuna Vulcana Pandele . Căminul Cultural “Izvor de apă vie” aflat sub directa  coordonare  a directorului  Florina  Voicu, a   pregătit pomul de Crăciun și un  decor de  poveste.

leave a reply