Municipiul Târgoviște, condamnat la austeritate de Guvern

Cu subiect și predicat, edilul Cristian Stan acuză Guvernul  PNL că manifestă dispreț total și bătaie de joc la adresa municipiului Târgoviște.

Potrivit adresei primită de la Ministerul Finanțelor, sumele care vin în 2021, către municipiul Târgoviște , din TVA și pe impozitul pe venit, sunt la jumătatea celor din anul 2020. Primarul Cristian Stan a catalogat  această  situație, un dezastru.

Primarului Cristian Stan, acestea sume,  i se par o bătaie de joc, dar  mai speară  la o alocare echilibrată  în funcție de numărul de locuitori, de nevoile comunităților și de ce nu în funcție de gradul de contribuție la bugetul național.

Primarul Cristian Stan spune clar, cu subiect și predicat, că nu discută depre taxe sau bani pe care trebuie să-i primească municipiul de la centru,  ci despre banii care îi colectează la nivelul municipiului și trebuie să se întoarcă  în Târgoviște.

 După cum spune și o vorbă din popor- speranța moare ultima, edilul Cristian Stan mai spear ca legea bugetului de stat să arate așa cum trebuie, să arate ca o lege care să țină cont de necesitățile comunităților locale.

Chelutielile legate de  creșe și bursele elevilor  rămân tot în sarcina administrațiilor.

leave a reply

error: