Municipiul Târgoviște, împânzit cu alte 147 de camere de supraveghere

Spread the love

Municipiul Târgoviște, împânzit cu alte 147 de camere de supraveghere, iar dipeceratul  ultramodern va funcționa la Poliția Locală.

În luna  august  se finalizează cea de-a doua etapă de extindere a sistemului de monitorizare video de la nivelul municipiului Târgoviște,este vorba de 147 de camere video care se vor alătura celor 33 de camere existente în acest moment.

Vorbim despre un  proiect care are multiple aplicaţii, atât pe zona siguranţei rutiere, cât mai ales pe zona siguranţei cetăţenilor. Camerele sunt de calitate HD şi au inclusiv sistem de detectare a feţei şi posibilitate de înregistrare pe timp de noapte. Disperatul este amplasat în sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte, situat în Microraionul XII.   Proiectul a costat 3 milioane de lei, din fondurile administraţiei locale.

Potrivit primarului Cristian Stan, unităţile de învăţământ, parcurile, locurile de joacă, parcările si alte zone publice aglomerate vor beneficia de supraveghere video permanentă.   Noul sistem de monitorizare va permite şi stocarea datelor o anumită perioadă şi va fi utilizabil inclusiv pe timp de noapte.  

Va fi implementată, în perioada următoare și cea de-a treia etapă de extindere a sistemului de monitorizare video privind parcările de reședință de județ, și astfel,  90 % din municipiului Târgoviște, va fi monitorizat video.

leave a reply

error: