Noaptea trecută,într-un bloc din Târgoviște, explozie urmată de incendiu

Noaptea trecută,într-un bloc din Târgoviște, explozie urmată de incendiu , totul s-a petrecut pe str. Popescu Radu, nr. 2, bl. 24A, Sc. A, et. 1.

A intervenit Detașamentul Târgoviște cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de  dsescarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru lucru la înălțime.
Explozia a fost urmată de un început de  incendiu (au ars furtunul de la aragaz si materiale textile). În urma incendiului a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feței.

 Au fost afectate ușa de la intrarea blocului, ușa, ferestrele și balconul apartamentului și două autoturisme aflate în fața blocului. S-au autoevacuat cca. 30 persoane.

Persoana rănită, un bărbat de 57 de ani, a fost evacuată de pompieri și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Dâmbovița prezent la locul evenimentului.
La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului. Totodată, a mai fost identificat un autoturism avariat. A fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcții pentru efectuarea unor verificări de specialitate.

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply