Parada Absolvenților de liceu pe străzile municipiului Târgoviște. VIDEO

Parada Absolvenților de liceu pe străzile municipiului Târgoviște, după doi ani de pauză, a avut loc marți, 24 mai 2022, eveniment dedicat elevilor care finalizează studiile liceale în acest an școlar.

Într-o atmosferă de sărbătoare, au participat 1500 de absolvenți din liceele și colegiile târgoviștene, cărora li s-au alăturat directorii unităților de învățământ, profesori și diriginți, părinți, inspectori școlari și autoritățile.

VIDEO

Grupul de absolvenți a fost însoțit în ritmuri de fanfară susținute de reprezentanții Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” din Târgoviște pe traseul Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița (Calea Domnească, nr 127 – punctul de pornire) – Muzeul de Istorie (Calea Domnească, Nr. 181) – Colegiul Economic ”Ion Ghica” Târgoviște (Calea Domnească, Nr. 223) – Platoul din fața Instituției Prefectului (Piața Tricolorului) – Primăria Municipiului Târgoviște (Strada Revoluției, Nr. 1-3).

Fiecare liceu a prezentat aspecte specifice unității de învățământ (mesaje, ținute reprezentative, sloganuri etc.).

Pe Platoul din fața Instituției Prefectului, prefectul Claudia Gilia și președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan  au întâmpinat Parada Absolvenților de liceu 2022

Traseul a continuat până la Primăria Târgoviște, unde primarul Cristian Stan i-a întâmpinat pe liceeni, nu au lipsit mesajele.

reprezentanții autorităților județene și locale sunt invitați să adreseze mesaje pe parcursul traseului stabilit.

Jandarmeria, Poliția Română și Poliția locală au fost pe tot traseul pentru a nu fi pusă în pericol siguranța participanților.

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply