Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu acuză Primăria Târgovişte de lipsă de transparenţă


Suntem în luna februarie  2019, şi   liberalii  nu au primit niciun răspuns la memorial pe care l-au făcut către Primăria Târgovişte. Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu a vorbit despre lipsa de transparenţă  de la Primăria Târgovişte.

După cum ştim , la finele lunii noiembrie a anului trecu, consilierii PNL au solicitat Primăriei Târgovişte, date concrete   despre transportul public și situația în care se găsește contractul dintre AITT şi Primăria Târgovişte. Însă , suntem în luna februarie  2019, şi   liberalii  nu au primit niciun răspuns.

Un alt subiect abordat de preşedintele Aurelian Cotinescu , a fost cel legat de  lansarea noului proiect  al PNL Târgovişte şi anume, lansarea unei platforme online  unde târgoviştenii să vină cu opinii, păreri  şi în final să fie creionate proiecte pentru municipiul Târgovişte.

Consilierul municipal Adrian Bercu a făcut un apel către tânăra generaţie, spunând că este momentul să se implice în problem societăţii.

 Mai mult, consilierul Adrian Bercu a ţinut să spună  că ori de câte ori PNL intervine în CLM Târgovişte, se vede clar o agresivitate din partea celor de la  PSD.

leave a reply