Primarul Cristian Stan a anunțat că întreg cartierul Prepeleac este prins într-un amplu proces de modernizare

Spread the love

Cartierele mărginașe ale municipiului Târgoviște, au intrat într-un amplu proces de modernizare. Strada Cronicarilor este în plin proces de reabilitare. Acestă stradă va fi asfaltată. 

Edilul Cristian Stan însoțit  de viceprimarul Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga, a făcut o vizită de lucru pe șantierul ce vizează  Strada Cronicarilor.

Cartierele mărginașe ale municipiului Târgoviște, au intrat într-un amplu proces de modernizare. Strada Cronicarilor este în plin proces de reabilitare. Acestă stradă va fi asfaltată.

 Pe acestă stradă deja au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de gaze iar acum să fac ultimele lucrări pentru a se turna asfalt.

 Primarul Cristian Stan a anunțat că întreg cartierul Prepeleac este prins într-un amplu proces de modernizare ce vizează  extinderea rețelei de gaze  și asfaltarea mai multor străzi. Se lucrează și în cartierul Romlux .

Prin implementarea acestor proiecte, admnistrația locală târgovișteană asigură condiții decente de trai, locuitorilor din cartierele mărginașe.

leave a reply

error: