Proiecte ambițioase la Dragomirești

Proiecte ambițioase la Dragomirești, administrația locală condusă de primarul Dragoş Vlădulescu a reuşit să realizeze obiective edilitar-gospodăreşti care contribuie la confortul cetăţenilor, la dezvoltarea socio-economică, culturală şi sportivă a localităţii.

În Dragomirești , infrastructura s-a îmbunătățit mult în ultimii ani, vezi drumuri asfaltate, iluminat public modern, un centru civic ultramodern, parcuri de agrement pentru copii, dispensare moderne, în curând  se va deschide o farmacie și un Centru medical de recuperare, iar la capitolul unități școlare putem vorbi la superlativ.

Centrul comunei, loc de promenadă

Centrul comunei a devenit loc de promenadă pentru localnici în urma unei investiții din fonduri de la bugetul local. Centrul civic al comunei Dragomirești pare a fi al un orășel în miniatură, cu pavele, mobilier urban, spații verzi, arbuști ornamentali și aranjamente florale, parc pentru copii și o sală multifuncțională unde  sunt oficiate cununiile, au loc ședințele Consiliului Local dar și alte întâlniri de lucru ce vizează activitatea administrativă.

Școli și grădinițe moderne

Investițiile în infrastructura educațională au fost și sunt o prioritate pentru administrația locală din  comuna Dragomirești,  localitate în care toate școlile și grădinițele sunt la standarde europene. Edilul Dragoș Vlădulescu a pus accent deosebit pe modernizarea școlilor și construcția de noi grădinițe, astfel încât elevii și profesorii să aibă parte de condiții optime pentru un act educațional de calitate. De curând, s-au finalizat  lucrările la noua grădiniță din  centrul comunei Dragomirești, unitate de învățământ pe care edilul dorește să o pună în circuitul școlar, cu program prelungit.

Se va deschide un Centru medical de recuperare

În cursul lunii septembrie, în comuna Dragomirești, se va deschide un Centru medical de recuperare . Administrația locală condusă de edilul Dragoș Vlădulescu a reabilitat și modernizat vechiul sediul al Poștei, și  imediat a căutat și  soluții pentru a fi folosit respectivul spațiu în folosul comunității. Drept urmare, aici va funcționa un Centru de recuperare medicală  și o farmacie, unde vor presta servicii medicale, medici recunoscuți din județ. S-au finalizat lucrările de reabilitare capitală și modernizare  la toate dispensarele  medicale umane din  comuna Dragomirești, fiind create condițiile optime pentru desfășurarea actului medical.

Investițiile continuă și în cartierul Tineretului.

Aici, este în lucru un loc de joacă care vine să completeze  investițiile destinate copiilor și tinerilor. În această zonă, după cum știm  funcționează și sală de sport modernă destinată practicării unor multiple discipline sportive, dotată la standarde europene, cu vestiare, dușuri, camere pentru arbitri, tribune și sistem de încălzire prin pardoseală. Toate aceste investiții  sunt făcute pentru a susține tineretul, dar și un stil de viață sănătos pentru copii.

Rețeaua de canalizare, prioritate majoră pe agenda administrației de la Dragomirești

O investiție mult așteptată  la Dragomirești este rețeaua de canalizare, un proiect de amploare, cu finanțare prin POIM,  care va demara în curând.

Noi investiți, în asociere cu CJ Dâmbovița

Primarul Dragoș Vlădulescu a amintit și de proiectele prin Programul Județean de Dezvoltare Locală al CJ Dâmbovița.  Este vorba de un contractul de asociere privind asfaltarea a două tronsoane aferente  străzii Bisericii respectiv portiunea Ulița vacilor – spre stația de apă nord precum și a străzii  Eternității,  o pomisiune făcută, și în cel mai scurt timp îndeplinită.

Nu în ultimul rând, edilul Dragoș Vlădulescu a ținut să transmită un gând  elevilor,  spunând că cel mai bun scenariu este ca elevii să meargă la şcoală cu respectarea strictă a tuturor măsurilor în contextul pandemiei. Administrația  locală și-a propus ca în viitorul cât mai apropiat, cetăţeanul din Dragomirești, omul de rând din comună, să aibă asigurate condiţii similare de viaţă şi de trai cu locuitorii din oraș .

Administrația de la Dragomirești, ține să informeze public cetățenii comunei despre activitatea Primăriei și Consiliului Local Dragomirești, la zi, ținând cont de principiul transparenței între administrație şi cetăţean : accesul la informaţie.

leave a reply

error: