PSD Dâmboviţa, la ora bilanţului privind activitatea parlamentară dar şi a Guvernului în cei doi ani de la alegerile

La sediul PSD Dâmbovița, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Corneliu Ștefan a făcut un bilanț al Guvernului PSD-ALDE, la doi ani de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Au fost prezenţi și deputații Claudia Gilia, Carmen Holban și Oana Vlăducă.Deputatul Corneliu Ştefan   a spus  că  Guvernul PSD-ALDE a reuşit să menţină echilibrul social şi economic în ton cu normele şi valorile europene. Pensiile au fost mărite. De asemenea, salariile diferitelor categorii socio-profesionale au fost aduse mai aproape de media europeană.

În judeţul Dâmboviţa, în cei doi ani de guvernare,  s – a dat suflu economiei, prin deschiderea unor noi capacităţi de producţie, prin stimularea dezvoltării mediului de afaceri şi prin investiţii în infrastructură.

La final,  deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan  a ţinut să puncteze faptul că în ciuda intrigilor şi a unor conflicte interne, au  rămas uniţi, au arătat că sunt  puternici şi că vor  să ducă  proiectele până la capăt având un singur deziderat: binele României şi al cetăţenilor acestei ţări şi ai acestui judeţ.

leave a reply