S-a dat starul lucrărilor la bază sportivă de la Colegiul Național Constantin Carabella din Târgovişte


Colegiul Național Constantin Carabella din Târgovişte  va avea  o bază sportivă ultramodernă, ce va cuprinde atât o sală de sport, cu toate dotările, cât și un teren de sport multifuncţional. Sala de sport va avea o suprafaţă de 900 metri pătraţi.   Valoarea contractului este de 2.655.048,37 lei, finanţare asigurată de Primăria  Târgovişte.

Administraţia târgovişteană a dat ordinul de începere a lucrărilor și vor avea o durată maximă  de execuţie de 18 luni. Miercuri de dimineaţă, edilul Cristian Stan , însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu , consilierul primarului, Cosmin Bozieru şi directorul  Colegiului Național Constantin Carabella, prof. Corneliu Stoicescu, a marcat debutul lucrărilor  la acest obiectiv.

Primarul Cristian Stan a spus că  această investiţie este  foarte  importantă pentru infrastructura educaţională a municipiului Târgovişte .

 Şi directorul  Colegiului Național Constantin Carabella, prof. Corneliu Stoicescu a ţinut să mulţumească administraţiei târgoviştene pentru implicarea în acest proiect foarte important dar de necesitate unităţii şcolare.

 O investiţie asemănătoare se va realiza şi la Liceul Ion Heliade Rădulescu din Târgovişte. Ba mai mult, edilul Cristian Stan a anunţat că pe 20 ianuarie vor începe  efectiv lucrările şi la Grădiniţa nr. 13,Creşa nr.13, Grădiniţa nr. 15 şi Creşa nr. 14 .

leave a reply