Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” este o unitate școlară ultramodernă din municipiul Târgoviște

Pe 8 februarie 2021, Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” va primi elevii în haine noi.

Unitatea școlara a fost cuprinsă într-un amplu proiect de reabilitare,modernizare , extindere și dotare. Primarul Cristian Stan a făcut zilele trecute o vizită la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”

“ Proiectul implementat aici, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) si finanțat din fonduri europene, a echivalat cu transformarea din temelii a școlii amintite, care este reabilitată în întregime, construindu-se nu mai puțin de 6 corpuri de clădire și realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36. În plus, s-a construit o sală de festivități, o bibliotecă, s-a extins sala de sport, s-a realizat un teren de sport exterior, s-au construit grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.

Totodată, școala se bucură de foarte multe dotări specifice, în sensul că fiecare clasă va beneficia, în afara mobilierului, de videoproiector, ecran de proiecție, imprimantă multifuncțională sau calculator (all in one PC). Tot urmare a investiției amintite, au fost dotate complet laboratoarele, s-a instalat un sistem de monitorizare video, dar și un sistem de sonorizare.”, a afirmat primarul Cristian Stan

leave a reply