Se lucrează la Stadionul „Eugen Popescu”

Spread the love

Se lucrează la Stadionul „Eugen Popescu”, primarul Cristian Stan a făcut o nouă vizită pe șantierul de stadion, zilele acestea se aleg și comandă noile scaune:

Continuă intervențiile și la stadionul „Eugen Popescu”! Ca și elemente de noutate, zilele acestea alegem și comandăm noile scaune, lucrăm la rețeaua de alimentare cu energie electrică a instalației de degivrare și a nocturnei și pregătim tribuna în vederea realizării hidroizolației.

Se lucrează în continuare la tribuna veche pe toate fronturile, atât la încăperile de sub tribună, cât și la exterior, la ultimul segment al gradenelor, iar ultimele componente ale tribunei metalice sunt in lucru la furnizor.

Așa cum am mai mentionat, chiar și fără un leu sprijin financiar de la bugetul de stat, facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an, dar și pentru omologarea provizorie a stadionului, fără tribuna metalică, astfel încât echipa să poată juca cât mai curând la Târgoviște.”,a afirmat primarul Cristian Stan

leave a reply

error: