Secția Boli Infecțioase pe lista de priorităţi 2019, a CJ Dâmboviţa şi conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Pe lista de priorităţi  a conducerii CJ Dâmboviţa şi a conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte,  la capitolul investiţii, se regăşeşte pentru anul 2019  şi  obiectivului de investiţii “Reabilitare, modernizare şi extindere Secţie boli infecţioase” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.  Concret, vorbim  de o investiţie de aproximativ  10.000.000 lei .

Deja, în cadrul  şedinţei ordinare  a CJ Dâmboviţa din luna aprilie 2019,  s-a aprobat  Nota de Fundamentare privind aprobarea  actualizării indicatorilor la obiectivul: ”Reabilitare, modernizare și extindere Secție Boli Infecțioase” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.  

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu   le-a prezentat  proiectul  aleşilor judeţeni care au votat în unanimitate. A fost întocmită Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (D.A.L.I.), conform H.G. 907/2016, urmând a se realiza în anul 2019, Proiectul de execuție.

Clădirea a fost construită în anul 1940 și necesită lucrări de modernizare, consolidare şi extindere pentru a funcționa în parametrii optimi şi a corespunde normativelor in vigoare.

Pentru realizarea serviciilor de proiectare,  s-a aprobat  Nota de fundamentare şi includerea în lista de investiţii pe anul 2019. Valoarea estimată a proiectului de execuție.este de 160 mii lei, cu T.V.A. inclus şi va fi realizat din veniturile proprii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pe baza procedurilor legale.

leave a reply