SENS UNIC pe alte două străzi din municipiul Târgoviște, de miercuri, 30.03.2022

SENS UNIC pe alte două străzi din municipiul Târgoviște, de miercuri, 30.03.2022, anunțul a fost făcut chiar de primarul Cristian Stan care a făcut o vizită de lucru pe strada Păcii unde au fost realizate 50 de noi locuri de parcare.

Mai exact, SENS UNIC dinspre strada Aviator Nege  către strada Neagoe Basarab pe strada Păcii. SENS UNIC de circulație va fi și pe strada  Ciprian Porumbescu intrare dinspre strada Neagoe Basarab.

SENS UNIC pe alte două străzi din municipiul Târgoviște

În cursul zilei de astăzi,  29.03.2022,  se fac marcajele rutiere necesare și se vor amplasa indicatoarele rutiere care vor reglementa acest lucru.

Pe strada Păcii, 50 de noi locuri de parcare

SENS UNIC pe alte două străzi din municipiul Târgoviște

Administrația târgovișteană continuă amplul proiect de extindere a locurilor de parcare, astfel au fost realizate 50 de noi locuri de parcare pe strada Păcii. Primarul Cristian Stan  a oferit mai multe amănunte despre noul sistem de semnalizare SENS UNIC pe strada Păcii și strada Ciprian Porumbescu din Târgoviște. Nu în ultimul rând,primarul Cristian Stan  i-a anunțat pe târgovișteni că  se vor face lucrări de modernizare în perioada imediat următoare pe strada Cpt. Stănică Ilie, strada Virgil Drăghiceanu și alte artere rutiere din municipiul Târgoviște .

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply