Siguranța cetățenilor, prioritatea polițiștilor dâmbovițeni

La data de 8 iunie a.c., în urma activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectări măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, polițiștii dâmbovițeni au aplicat 324 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 69.965 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 18 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 25 de evenimente, dintre care 16 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 18 infracțiuni, dintre care 7 contra patrimoniului și 5 contra persoanei.

Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au fost legitimate 1.158 de persoane, au fost verificate 397 de obiective de interes, dintre care 53 au fost restaurante/terase/fastfood-uri, fiind oprite pentru control și 146 de mijloace de transport persoane.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

leave a reply

error: