Surpinși la volanul unor auotvehicule, deși au consumat alcool

Un bărbat de 37 de ani, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, a fost identificat de polițiști la volanul unui autoturism, în municipiul Târgoviște.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemei cu o valoare peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Totodată, la data de 15 decembrie a.c., s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a unei femei.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani, ar fi condus un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului, pe Șoseaua Găești, din municipiul Târgoviște, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 26 de ani, din Raciu.

Bărbatul de 37 de ani, în urma testrii cu apratul etilotest, a prezentat o alcoolemie cu o valaore peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și vătămare corporală din culpă.

leave a reply