Târgoviște: A organizat o pomană în interiorul localului și acum riscă o amendă uriașă

Spread the love

Astăzi, polițiștii  târgovișteni sub directa coordonare a inspectorului șef, cms. șef  de poliție Adrian Antofie, au luat la purificat terasele din centrul vechi al municipiului Târgoviște.

Polițiștii au descins și la un local din zona respectivă, unde aveau indicii clare că în interiorul restaurantului are loc o masă cu mai multe persoane  deși acest lucru nu este permis. 

Mai mult, din informațiile pe care le deținem, participanții la  masa respectivă, destul de mulți, au fost anunțați de către ospătar că vor lua masa în interior, ignorând restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Ospătarul le-a mai transmis participanților, să stea liniștiți că nu se întâmplă nimic pentru că șeful localului îi cunoaște pe cei care fac controale și nu vin. Culmea ironiei, că tocmai în momentul când masa era în plină desfășurare, au primit și vizita polițiștilor. Cu șiguranță,  după ancheta pe care o vor face polițiștii, patronului localului va suporta  sancțiunile conform legii.

În situațiile de încălcare a normelor instituite pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, nu este exclus să se dispune măsuri de sancționare, inclusiv de suspendare a activității.

leave a reply

error: