TÂRGOVIȘTE: Astăzi,kit-urile de igenă sunt distribuite în cartierele Vlad Tepeș, Petru Cercel și restul zonelor din oraș neacoperite

Peste 100 de salariați ai Primăriei Târgoviște depun toate eforturile pentru ca distribuirea kit-urilor de igenă  să fie finalizată în acest weekend.

Târgoviștenii primesc kit-uri de igienă ce conțin două perechi de mănuși și două măști, pentru fiecare persoană. Astăzi, aceste kit-uri sunt distribuite în cartierele Vlad Tepeș (fostul microraion nr. 11), Petru Cercel (fostul microraion nr. 12), precum și restul zonelor din oraș neacoperite.

Primarul municipiului Târgoviște  este  direct implicat în această acțiune de combatere a răspândirii  COVID-19 alături de alți 100 de salariați ai Primăriei Târgoviște.

Distribuirea se face la domiciliu, în funcție de numărul membrilor fiecarei familii, de către personalul Direcției de Asistență Socială.

 În situația în care nu ați intrat în posesia măștilor și mănușilor, iar pe scara sau strada dumneavoastră au fost deja distribuite, puteți suna la numerele de telefon 0732.017.666/0372.764.198, Serviciul Evaluare și Monitorizare, pentru a stabili o modalitate de a intra în posesia kit-ului de igienă sau vă puteți deplasa direct la sediul Direcției de Asistență Socială, din B-dul Unirii, Nr. 26, Târgoviște, Dâmbovița, program 08,00-20,00.

leave a reply