Târgoviște: Momentul în care un șofer de autobuz evită la limită un autoturism care a trecut pe roșu

Momentul în care un șofer de autobuz evită la limită un autoturism care a trecut pe roșu, imaginile au fost surprinse de noul sistem de monitorizare video al municipiului Târgoviște.

Inconștiența unui șofer a fost la un pas să se transforme într-o tragedie,  aflat la volanul unei mașini, la lăsarea întunericului, la intersecția Calea  București cu Calea Ialomiței, deși era  roșu la semafor, cu viteză mare pe banda din mijloc a arterei Calea  București,  se vedea destul de clar pe imaginile surprinse de noul sistem de monitorizare video al municipiului Târgoviște, cum a trecut pe roșu, iar  milimetric  un autobuz care circula regulamentar dinspre  strada Vlad Țepeș spre  Calea Ialomiței, a evitat brus impactul.

După incident, șoferul imprudent și-a continuat cursa nebună. Imaginile au fost făcute publice chiar de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan care se arată îngrijorat de astfel de comportamente în trafic, care se pot solda cu victime. 

Oare până unde poate ajunge inconștiența unora? „Autorul” va suporta consecințele legale, însă tragedia a fost evitată la „limită”! Imagini surprinse de noul sistem de monitorizare video al municipiului Târgoviște.„, a scris primarul Cristian Stan pe pagina de socializare.

Potrivit Codului Rutier, pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, amenda este între 580 și 725 de lei. În plus, permisul de conducere se reține pe o perioadă de 30 de zile.

leave a reply