Va fi lansată în curând, licitația pentru lucrări de modernizare iluminat public în comuna Văcărești

Va fi lansată în curând, licitația pentru lucrări de modernizare iluminat public în comuna Văcărești, este vorba despre lucrările de execuție ce vizează un nou sistem de iluminat public inteligent în comună , cu finanțare prin AFM. 

Prin demersurile întreprinse, admnistrația locală de la Văcărești, condusă  de primarul Romică Stoica  este tot mai aproape de rezolvarea nevoilor  comunității.

Valoarea proiectului privind Sistemul de iluminat public inteligent în comuna Văcărești, cu finanțare prin AFM, este de de 1.098. 140,61 lei ce acoperă realizarea iluminatui public inteligent, în toată comuna.

Prin această investiție putem vorbi de o reducere substanţială a consumului de energie electrică, precum şi o economie semnificativă la bugetul local, sunt doar câteva dintre beneficiile generate de noul sistem de iluminat public care va fi realizat  în Văcărești.

Lucrările pentru eficientizarea consumului reţelei de iluminat public din localitate vor urmări înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat stradal cu instalaţii LED performante.

leave a reply

error: