Vizită de lucru pe şantierele Centurii municipiului Târgovişte

Chiar dacă  din punct  de vedere calendaristic  este iarnă,  vremea  destul de blândă, cu temperaturi ridicate în cursul zilei şi fără precipitaţii le-a permis celor trei constructori de   la Centura municipiului Târgovişte să lucreze.

Conducerea primăriei Târgovişte a făcut o vizită de lucru pe şantierele  Centurii  Târgovişte. Prima oprire  a fost la podul de la Teiş unde au sosit ultilaje  şi în cel mai scurt timp vor începe lucrările  de foraj pentru pilonii noului pod.   Următoarea oprire  a fost  la pasajului rutier de pe DN 71, care asigură accesul dinspre comuna Aninoasa către municipiul Tărgovişte.  Se lucrează în forţă la acest  obiectiv.

Lucrările presupun refacerea integrală a suprastructurii, hidroizolaţie nouă, dar şi o altă îmbrăcăminte asfaltica, in 2 straturi. Pasajul rămâne deschis circulaţiei în ambele sensuri, cu o singură bandă pe sens.

Nu în ultimul rând, s-a făcut o vizită  şi la drumulu nou care face legatură între strada Gimnaziului şi strada Mihai Bravu. Pe fondul temperaturilor scăzute, în momentul de faţă se realizează activităţi compatibile cu aceste condiţii meteo, respectiv se lucrează la terasamentul drumului nou.

Edilul  Cristian Stan  a ţinut  să  precizeze  că se lucrează la pilonii pasajului rutier de pe strada Petru Cercel, dar şi la carosabilul de pe Calea Ialomiţei, realizându-se intervenţii de frezare a stratului asfaltic deteriorat. 

Termenele de execuţie sunt cuprinse între 6 şi 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje şi poduri rutiere).

leave a reply