Voineşti: Centrul de zi pentru copii în satul Gemenea-Brătuleşti şi-a deschis porţile  

Este record de proiecte în comuna  dâmboviţeană  Voineşti. Edilul  Gabriel Dănuţ Sanu  este ambițios și extrem de iubit de cetățeni, primarul și-a pus în cap să schimbe rafical  la față comuna , şi acest lucru se vede de la o poştă. Aşa cum spune o vorbă în popor.

Și-a propus şi a şi realizat  investiţii majore în învățământ, infrastructură dar și să atragă cât mai multe fonduri pentru a pune pe picioare proiecte care să le facă locuitorilor comunei viața mai ușoară și mai frumoasă. Pentru că știe că viitorul este al tinerei generații, primarul  pune mare accent pe aceste investiţii.

Într-un timp   record , în mai puțin de o jumătate de an , la Voineşti  s-a finalizat o nouă investiție  cu finanţare prin  Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR)- GAL Valea Ialomiţei,  un Centru de zi pentru copii în valoare de peste 100.000 de euro.  A fost inaugurat „Centrul de zi pentru copii în satul Gemenea-Brătuleşti”.  La eveniment au fost prezenți alături de edilul  Gabriel Dănuț Sandu , secretarii de stat în  Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Dănuț Alexandru Potor și Alexandru Valentin Țachianu, conducerea AFIR Dâmbovița,  GAL Valea Ialomiţei, parlamentarii PSD Dâmbovița, conducerea CJ Dâmbovița  și foarte mulți primari de pe Valea Dâmboviței  dar și  primăriile care fac parte din GAL Valea Ialomiţei.C opiii vor beneficia de un centru ultramodern unde îşi pot face temele supravegheaţi de personal calificat şi îşi vor petrece zilnic câteva ore în laboratorul de informatică şi în părculeţul de joacă.

leave a reply

error: